Håndball

Aktuelle saker

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

5 dager siden

FLIK Håndball

Hei alle sammen, FLIK damer A sin siste hjemmekamp blir desverre avlyst idag. Lund klarer ikke stille lag, så FLIK får 2 poeng og kampen spilles ikke på et senere tidspunkt. Det betyr at det desverre ikke blir en siste hjemmekamp som vi alle hadde gledet oss til. Sees neste sesong 😊
... Se flereSe færre

2 uker siden

FLIK Håndball

Gratulere med dagen alle FLIK venner🇧🇻 minner om Barnetoget på Borhaug og Folketogene i Farsund og Vanse. Håper mange får anledning å stille.
Ønsker dere alle en flott 17 mai🇧🇻

... Se flereSe færre

2 uker siden

FLIK Håndball

Årets siste seriekamper for G13 og G15. Guttorm Eng stilte med buss og vi dro en stor gjeng inn for og heie frem lagene, G13 tapte dessverre den første kampen. G15 hadde derimot bestemt seg for og vinne denne kampen 😊🤾 Så de gikk ut i 100, går opp i 3 - 0 og ser seg aldri tilbake, de vinner kampen 29 - 16, så her leverer alle til terningskast 6 😁🤾👏👏Kampen på tribunen vant vi også, for en heiagjeng 😁👍 Heia FLIK 🤾🤾🤾
... Se flereSe færre

2 uker siden

FLIK Håndball

Da er det bare 4 dager til 17 mai 🇳🇴 og vi gleder oss til igjen å kunne gå i tog. FLIK skal være med i Folketoget i Vanse Kl.14.00 (oppmøte 13.45 ved Vanse kirke) og Folketoget i Farsund kl.16.30 (oppmøte kl.16.15 på Tor Hugos plass) Vi deltar også i Barnetoget på Borhaug kl. 09.45 (oppmøte Borhaug skole) Vi håper at alle som har mulighet stiller opp.
Vi ønsker dere alle en riktig flott 17 mai 🇳🇴

... Se flereSe færre

2 uker siden

FLIK Håndball

Hei.
Nå nærmer vi oss Fredrikstad Cup, og det er nå sendt ut faktura til de som skal være med. Turen koster kr.2400. Noen har vært med på vare-telling de siste årene og de ha fått dette fratrukket på sin faktura.
Hadde vært fint om alle hadde fått betalt inne fristen, slik at vi slipper å purre.
Ønsker dere alle en flott tur til Fredrikstad🤾

... Se flereSe færre

Kommenter på Facebook

Jeg har vært på 2 varetellinger men ikke fått det fratrukket.


Se etter flere

Hovedsponsor

Snarveier