Håndball

Aktuelle saker

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 uker siden
FLIK Håndball

Hei.
I morgen fredag 20 januar har Lista Ungdomsskole Skoleball i Listahallen, så all trening i Listahallen utgår.
Mvh Daglig leder
... Se flereSe færre

3 uker siden
FLIK Håndball

Vi har i dag sendt ut medlemskontingent for 2023 for alle medlemmer i FLIK. For å kunne delta på trening og kamper i FLIK regi må medlemskap være betalt.
Er det noen som har spørsmål eller andre utfordringer i forhold til dette med kontingent, så kan en kontakte daglig leder på mail: dagligleder@flik.no
Mvh
Daglig leder
... Se flereSe færre

4 uker siden
FLIK Håndball
Godt Nyttår alle sammen.
Vil bare minne om at FLIK butikken i Klubbhuset i Alcoa parken er åpen på onsdager mellom kl.17.00-20.00 Her er det mulig å både prøve og bestille det som er i FLIK sin kolleksjon hos Macron.
Du blir møtt av 2 hyggelige Jenter som vil hjelpe dere.

Godt Nyttår alle sammen.
Vil bare minne om at "FLIK butikken" i Klubbhuset i Alcoa parken er åpen på onsdager mellom kl.17.00-20.00 Her er det mulig å både prøve og bestille det som er i FLIK sin kolleksjon hos Macron.
Du blir møtt av 2 hyggelige Jenter som vil hjelpe dere.
... Se flereSe færre

2 måneder siden
FLIK Håndball
FLIK butikken på Klubbhuset er åpen i dag og i morgen mellom kl.17.00-20.00 dette er di siste dagene Ane og Ingrid  holder butikken åpen før jul, og dere kan handle på rabatter.

FLIK butikken på Klubbhuset er åpen i dag og i morgen mellom kl.17.00-20.00 dette er di siste dagene Ane og Ingrid holder butikken åpen før jul, og dere kan handle på rabatter. ... Se flereSe færre

2 måneder siden
FLIK Håndball
Har du lyst ti å prøve noe nytt og spennende... Så bli med på Kongespillet. Begrenset med plasser... førstemann til mølla..

Har du lyst ti å prøve noe nytt og spennende... Så bli med på Kongespillet. Begrenset med plasser... førstemann til mølla.. ... Se flereSe færre

Se etter flere

Hovedsponsor

Snarveier