Volleyball

Aktuelle saker

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 måneder siden

FLIK Volleyball

flik.no/trafikksikkerhet
Hei alle sammen. Vi har laget noen retnings linjer i FLIK når det gjelder trafikksikkerhet (se link). Vi håper at alle vil gjøre sitt ytterste for å overholde disse.
Mvh
Daglig Leder

... Se flereSe færre

3 måneder siden

FLIK Volleyball

Hei! Torsdag 30.juni er den store åpningen av sandvolleyballanlegget i Alcoa-parken og selve Mol/Sørum og resten av teamet kommer for å ha en økt med våre mini- og teen-spillere! Dette blir en unik mulighet for oss til å treffe disse superstjernene som også er noen fantastiske forbilder. Jeg håper derfor at vi blir så mange som mulig på den økta 😊 I tillegg kjører jeg en trening kl 18-19.30 tirsdag 28.juni slik at man kan få prøvd seg litt i forkant. Vennligst kommenter om du blir med på torsdag og/eller tirsdag i uke 26.

I kveld spiller Mol/Sørum selveste VM-finalen i sandvolleyball, sjekk ut Viaplay/Viasport 21.15 i kveld. Tenk om vi får regjerende verdensmestere (i tillegg til olympiske mestere) til Farsund 🤩

Mvh Nils Edvin
... Se flereSe færre

4 måneder siden

FLIK Volleyball

Gratulere med dagen alle FLIK venner🇧🇻 minner om Barnetoget på Borhaug og Folketogene i Farsund og Vanse. Håper mange får anledning å stille.
Ønsker dere alle en flott 17 mai🇧🇻

... Se flereSe færre

4 måneder siden

FLIK Volleyball

Da er det bare 4 dager til 17 mai 🇳🇴 og vi gleder oss til igjen å kunne gå i tog. FLIK skal være med i Folketoget i Vanse Kl.14.00 (oppmøte 13.45 ved Vanse kirke) og Folketoget i Farsund kl.16.30 (oppmøte kl.16.15 på Tor Hugos plass) Vi deltar også i Barnetoget på Borhaug kl. 09.45 (oppmøte Borhaug skole) Vi håper at alle som har mulighet stiller opp.
Vi ønsker dere alle en riktig flott 17 mai 🇳🇴

... Se flereSe færre

Kommenter på Facebook

Siden jeg ikke klarer å skrive eget innlegg på denne siden, kommer det viktig info her: Oppskrift på lapper til FLIK sine arrangement:
6 egg
4,5 dl sukker
1 l kulturmelk
3 ss majones (det står ikke i original oppskrift, men majonesen gjør at vi slipper å smøre steketakkene... )
13-13,5 dl hvetemel
3 ts natron
Alt røres sammen! Ferdig når det ikke er klumper i røra lenger.
Til dere som skal stå i kiosken 17. mai: Dersom dere vil levere røra 16/5 til kiosken på Torvet kl. 15.30, er det veldig fint om dere IKKE tilsetter natron! Jeg tar med en boks med natron vi kan tilsette rørene etter hvert som vi skal steike dem. Ei røre er mer holdbar over tid dersom den ikke har natron i...🇳🇴🇳🇴🇳🇴


Se etter flere

Hovedsponsor

Snarveier