Skap en vinnerkultur – foredrag med Bjarte Myrhol 21. oktober

Bjarte Myrhol - Foredrag i regi FLIK

En av verdens beste strekspillere og tidligere kaptein på håndballandslaget gir deg verktøy til å skape en sterk arbeidskultur som får frem det beste i folk. Les mer for påmelding og mer informasjon

Hvordan få det beste ut av folk?

Vi får besøk av Bjarte Myrhol som deler kunnskap fra sine mange år med erfaring som kaptein og leder på det norske landslaget i håndball. I foredraget gir han deg innsikt i viktige medmenneskelige suksessfaktorer. Du får gode tips om hvordan du bygger en sterk lag- og arbeidskultur, og foredraget gir nyttige tips både for enkeltindivider og grupper. 

Bjarte Myrhol

Bjarte Myrhol trenger for de fleste ingen introduksjon. Han har lenge vært en av verdens beste strekspillere og kaptein på det norske landslaget i håndball. Landslagstrener Christian Berge har beskrevet ham som «bunnsolid som spiller, menneske og kaptein».

I perioden 2002–2021 spilte han 263 kamper på Norges herrelandslag og scoret 803 landslagsmål. Han spilte på Norges lag som tok sølv i VM 2017 og i VM 2019. Begge ganger kom han på «all star team» som beste strekspiller.

I utgangspunktet bestemte Bjarte seg for å legge håndballskoene på hylla i 2021 og legge opp etter sommer-OL i Tokyo, etter nesten 20 år på landslaget. Men fristelsen ble for stor til å gjøre en siste innsats for å hjelpe Kiel til Champions League-toppen i 2021/22-sesongen. Etter fem kamper for Kiel i turneringen ble det bronse til det tyske laget og dermed punktum for en fantastisk idrettskarriere.

For både håndballspillere og andre idrettsutøvere er han et forbilde, og på Idrettsgallaen i 2018 fikk han prisen for Årets forbilde. I mai 2022 ble han tildelt Håndballforbundets begeistringspris. 

I dag fokuserer Bjarte på barneidrett og skriver bok om “Håndballskills” rettet mot den nye generasjonen håndballspillere. Bjarte ønsker å inspirere og motivere, og foredraget i Eilert Sundt vil være en god mulighet til å bli nettopp det.

Påmelding

Bjarte Myrhol kommer til Aulaen i Eilert Sundt fredag 21. oktober kl. 18.00 for å dele sine erfaringer med oss i FLIK. 

Tittel: Skap en vinnerkultur
Foredragsholder: Bjarte Myrhol
Dato: 21. oktober 2022 kl. 18.00
Sted: Aulaen i Eilert Sundt, Inger Sundts gate 1, 4550 Farsund
Billettpris: kr 100 / Gratis for FLIK-medlem og FLIK-venn

Hovedsponsor

Snarveier