FLIK – Venner I Aktivitet

Når vi startet opp «VIA» i 2014, begynte vi med 5 medlemmer. Litt lite tenker noen, kanskje til og med vi inn i mellom, men du verden så gøy å ha god tid og «hender» nok til å hjelpe alle på best mulig måte. Vi har hatt godt samarbeid med Norges Idrettsforbund, og med Marianne Fredbo fra Lyngdal, som «trener» oss i å tenke annerledes, og som kan snakke av erfaring, og de kommer alle med gode tips og ideer til treningsmetoder.

Vi spiller fotball, håndball, basketball, innebandy, danser, leker, har styrketrening, svømmetrening, utetrening og mye mer. Vi tilrettelegger for at alle skal mestre og alle skal trives! Og vi har det ALLTID gøy! I dag, høsten 2019 teller vi ca. 20 Medlemmer.

Vi har holdt på noen år nå. Og vi ønsker å holde på i mange år til. Tre trenere har økt til sju trenere/hjelpetrenere som hver uke bytter på å ha treningsopplegget, og er til stede for medlemmene våre.

Vi er VELDIG stolte av jobben vi utfører. Det gir oss så utrolig mye å se samholdet, gleden, aktivitetsnivået, uavhengig av alder. Selvsagt er vi slitne til tider, selvsagt krever det engasjement, styrke og positivitet. Men det er verd det, og det er verdens beste trenerjobb – uten tvil!

Selv om vi har blitt en flott gjeng, så vil likevel gjerne ha flere medlemmer. Og de kan mer enn gjerne komme fra nabokommunene i Lister. Så kjenner du noen dette kunne passe for, så ikke nøl med å ta kontakt med Helge Nesheim i FLIK eller ta kontakt med oss trenere direkte. Vi trener hver tirsdag i Listahallen fra 1630-1730, og har medlemmer i alderen 8-30+!

Vi ser frem til en spennende framtid med et program vi er sikre på at vil falle i smak hos alle, både nye og gamle medlemmer!

 

Hovedsponsor

Snarveier