FLIK Turn

Turngruppa i FLIK ønsker alle som har lyst til å prøve turn velkommen til oss.
Har du nettopp begynt i turngruppa, eller har du lyst til å begynne? Da finner du mye nyttig informasjon nedenfor.
Kontaktinformasjon finner man på egen side og under Trening.

Organisering

FLIK turn tilbyr et allsidig aktivitetstilbud for barn fra 2 år og oppover, under mottoet
«Grunnlaget legges i gym og turn»
Med dette mener vi både grunnlaget for å bli god i en turnaktivitet eller i en annen idrett, og grunnlaget for livslang glede ved fysisk aktivitet.
I turngruppa er utøverne delt opp i aldersgrupper og aktivitetsgrupper (Trampett, Airtrack og Turn/Akrobatikk). Disse har treningstider på litt forskjellige tidspunkter.
Treningene for de yngste gruppene forsøkes lagt opp med lek kombinert med basistrening, i tillegg til introduksjon i enkle turnøvelser.

Trening / Treningstider

Informasjon om treningstider, mv oppdateres under «Trening», og vil også bli publisert på Facebook siden til FLIK Turn.

Konkurranser

Utøverne får tilbud om å være med på noen stevner hvert år, blant annet det årlige barneturnstevnet. Annet hvert år deltar de eldste utøverne på Eurogym, et stevne som samler utøvere fra hele Europa. Se mer om dette på egne sider.

Utstyr

Hvilket utstyr trengs for å drive med turn? Vi trener i hovedsak innendørs, og man trenger kun lett treningstøy som t-skjorte, shorts, turndrakt og gymsokker. Det går også fint å trene barbeint.
Overtrekksdress og annet treningstøy kan kjøpes til gunstig klubbpris gjennom en egen bestillingsløsning på FLIK klubbshop. Klubben har konkurransedrakter som lånes ut/kjøpes til de som vil delta på konkurranser.

Kostnader

I tillegg til medlemskontingent som p.t. er kr. 400,- pr. kalenderår (01.01-31.12) må man betale treningsavgift til turngruppa som følger skoleår (01.09-31.08). Satsen varierer etter alder og antall treninger man deltar på.
FLIK bruker medlemssystem fra WebOrg og all betaling av treningsavgift (samt medlemsavgift) går gjennom dette systemet.

Hva er turn?

Turn består av en rekke forskjellig aktiviteter. I FLIK tilbyr vi aktivitet innen Trampett, Airtrack og mer tradisjonell turn/akrobatikk.

Hovedsponsor

Snarveier