Anlegg

Aloca Miljøpark

Alcoa miljøpark er en idrettspark/folkepark i Farsund kommune. Parken inneholder blant annet:

  • Alocahallen, en kombinert flerbrukshall og fotballhall,
  • Sparebanken Sør Arena, fotballbane med undervarmet kunstgress
  • fotballbane med gress
  • FLIKs klubbhus

Parken ligger i naturskjønne omgivelser kun 3 km fra Farsund sentrum, med kort avstand til Lista-strendene og ypperlige turmuligheter.

Alcoahallen

Alcoahallen er FLIKSs hovedarena for volleyball, men brukes også håndball. Dette er en flebrukshall med parkettgulv. Hallen har alle fasiliteter som garderober, tribuner og kiosk/kafe. Hallen ligger i Alcoa Miljøpark

Alcoahallen kunstgress

Alcoahallen kunstgress er en innendørs kunstgressbane med spillflate på 60×40 meter. I hallen er det også fasiliteter for friidrett med to 60 m løpebaner med fast dekke for sprint og hekkeløp, og lengdegrop med tilløp med fast dekke for lengde- og tresteghopp. Banen ligger i Alcoa Miljøpark. Hallen har komplett tribune, garderodeanlegg og kiosk/kafe.

Sparebanken Sør Arena

Sparebanken Sør Arena er FILS hovedarena for fotball. Dette er en kunstgressbane med undervarme. Banen ligger i Alcoa Miljøpark.

Listahallen

Listahallen er FLIKSs hovedarena for håndball og turn. Dette er  en kombinert flerbrukshall og svømmehall. Hallen har parkettgulv og alle fasiliteter. Hallen ligger like utenfor Vanse i Farsund kommune.

Listahallen Kunstgress

Listahallen kunstgress er en kunstgressbane som ligger i tilknytning til Listahallen. FLIK benytter banen primært til fotballtreninger. Banen ligger like ved Vanse i Farsund kommune.

Vanse Stadion

Vanse stadion er FLIKs hovedarena for friidrett. Dette er friidrettsanlegg (løpebane, mm) og en fotballbane (gress). Vanse stadion ligger i Vanse i Farsund kommune.

Eilert Sundthallen

Eilert Sundthallen er en flebrukshall i tilknytning til Eilert Sundt videregående skole. FLIK benytter hallen primært til håndball-, volleyball- og bueskytingstreninger. Hallen ligger i Farsund Sentrum.

Hovedsponsor

Snarveier