FLIK Fotball

Barnefotball

FLIK har et bredt tilbud til barn som vil spille fotball. Vi har årsklasser fra Mini 6 til Mini 10. FLIK legger til rette for morsom fotballaktivitet – slik at alle trives og har passe utfordringer. Morsom aktivitet er god læring og stimulerer til aktivitet også utenom lagstreningene. Barnefotballen skal preges av trivsel, av trygghet og av at barna opplever mestring! Se her på hjemmesiden vår og på facebook når de forskjellige lagene trener.

Ungdomsfotball

FLIK ønsker å ha et bredt tilbud til ungdom som vil spille fotball. Vi har årsklasser fra 11-16 år. Hvilke lag vi har vil til enhver tid være oppdatert på FLIK fotball sin side her og på facebook.

FLIK ønsker å gi så mange som mulig et tilfredsstillende fotballtilbud i et godt miljø. Alle skal ha et tilbud de er fornøyd med – uavhengig av nivå og ambisjoner.

Seniorfotball

Senior avdelingen i FLIK kan du lese mere om på siden vår, her og på facebook.

Fotballanlegg

Hovedanlegg er lokalisert i Alcoa Miljøpark. Her har vi en innendørs kunstgressbane med cafe og garderober. Klubbhuset til FLIK ligger også plassert i Alcoa Miljøpark. Det er også en stor utendørs kunstgressbane og en stor gressbane. I Vanse er det en stor kunstgressbane plassert ved Listahallen. På Vanse stadion er det en stor gressbane.

Trening / Treningstider

Informasjon om treningstider, mv oppdateres under «Trening», og vil også bli publisert på Facebook siden til FLIK Fotball.

Kostnader

I tillegg til medlemskontingent som p.t. er kr. 400,- pr. kalenderår (01.01-31.12) må man betale treningsavgift til fotballgruppa. Satsen varierer etter alder og antall treninger man deltar på. FLIK bruker medlemssystem fra WebOrg og all betaling av treningsavgift (samt medlemskontingent) går gjennom dette systemet. Treningsavgiften må være innbetalt før utøver kan delta på kamper for FLIK.

Hovedsponsor

Snarveier