Adrenalincup

Aktivitetsrik dag for hele familien 23. september 2023

FLIK arrangerer fotballcup i Alcoaparken. Vi inviterer gutter og jenter 8–12 år (2011–-2015) til å melde seg på. Foruten fotball, blir det aktiviteter i og rundt Lista Adrenalinpark. Velkommen til en innholdsrik helg!

adrenalincup-logo-rgb-gold

Om cupen

Kampene blir spilt i Alcoaparken. Vårt mål er cupen skal holde et høyt sportslig nivå med utfordrende motstand i alle klasser. Vi jobber for at deltakere, trenere og familien skal sitte igjen med gode opplevelser fra Adrenalincup.

For å skape en festdag med fotball i sentrum, inviterer vi også familiemedlemmer til å ta turen til Farsund denne dagen.

Masse aktiviteter i Adrenalinparken er mulig. Her vil deltakere og deres familier få oppleve et flott anlegg som er tilrettelagt med muligheter for gokartkjøring, boblefotball, Flipside en av Europas største innendørs skate/BMX-anlegg og en flott, innendørs trampolinepark. I tillegg er det golfbane, frisbeegolfbane og offroad sykkelbane i området rundt Alcoa anlegget der kampene blir spilt.

.

Kontakt oss:

Helge Nesheim

Mobil:
91 52 93 02

E-post:
dagligleder@flik.no

Frist påmelding 17. September 2023

Aktiviteter

Trampolinepark

Opplev den nye Trampolineparkenen i Lista Adrenalinpark.

Priser

  • 150 kr (gjelder for hele besøksdagen)

Se flere bilder og les mer her

Flipside skatepark

Flipside er Norges største skatehall. Hallen passer både for skateboard, BMX og scooter.

Se mer om Flipside

Gokart-kjøring

I Lista Flypark kan du også kjøre Gokart på en 750 meter lang Gokart-bane.

Priser

  • 225 kr for 10 min
  • 500 kr for 3x10min
  • 165 kr for 10 min ved Booking av større grupper

Les mer om Gokart kjøring på NMK Listers nettsider

Boblefotball

FLIK Kapercup - Aktiviteter boblefotball

Frisbeegolf

Frisbee golf

Priser deltakelse

Deltakeravgift pr. spiller

100,–
  • Alle får medalje

Overnatting

Familie i Farsund

Rederiet hotell

Rederiet Hotell har en fantastisk beliggenhet med utsikt over havnen i Farsund og byens historiske sentrum.  Hotellet har restaurant, bar og 17 hyggelige rom, inkludert suite og familierom.

Les mer om Rederiet Hotell her

Farsund Resort

Farsund Resort ligger i Bjørnevåg, en idyllisk del av Sørlandet nær Farsund. Resorten består av feriehus med meget høy standard, restaurant, bar, lounge, båtutleie, preppebu med sløye- og fryserom, turløype, lekeplass og ulike aktiviteter tilpasset både fiskere, familier og bedrifter som ønsker et avbrekk.

Les mer om Farsund Resort her

Farsund Fjordhotell

Farsund Fjordhotell ligger i utkanten av Farsund by. Hotellet er et ideelt sted for alle typer selskaper, aktiviteter, kurs og konferanse. Alle rom har terrasse vendt mot hagen og sjøen, egne bad med dusj og badekar, TV, telefon og arbeidsbenk. Hotellet har også egen restaurant, bar og konferansavdeling med mulighet for tilrettelegging av alle typer arrangement.

Les mer om Farsund Fjordhotell her

Lomsesanden Familiecamping

Lomsesanden Familiecamping er en nydelig campingplass i Farsund (Vest- Agder), som ligger rett ved sjøen.
De har stor kapasitet til både campingvogner, bobiler og telt. I tillegg har har de også tilbud om hytter til og Glamping.
Samtlige hytter har terrasse og havutsikt og ligger flott til i skogkanten bare noen få meter fra strandkanten.
Hele område ligger vakkert til og godt skjermet for vestlige vinder noe som gjør både campingplassen og stranden ypperlig til å nyte lange sommerdager.

Les mer om Lomsesanden familiecamping her

Arenaen

Alcoa Miljøpark

Alcoa miljøpark ligger i naturskjønne omgivelser, og har flere kilometer med sandstrand som nærmeste nabo. I parken finnes en storhall, med flerbrukshall, og en stor innendørs kunstgressbane. I tillegg så inneholder parken 2 utendørs fotballbaner (1 natur og 1 kunstgress), samt en fullskala Tuftepark for egenvektstrening. Like ved ligger det en liten trenings golfbane, terreng sykkel bane og Frisbee golf bane.

FLIK Kapercup - Alcoa Miljøpark

Kaperbyen

Kaperbyen Farsund

Farsund er Norges Kaperby #1. Dette tegner seg fra tiden rundt Napoleonskrigen, da Norge støttet Frankrike, og Napoleon i krigen mot engelskmennene. I Farsund var det mange redere som fikk Kaperbrev (tillatelse til å kapre engelske skip) fra kongen. Gjennom denne Kaper virksomheten sikret de kongehuset, seg selv, og lokalsamfunnet, store inntekter.

Hver sommer arrangeres det i Farsund Kaperdager, og i forbindelse også et skuespill i havnebassenget, som er knyttet opp til en av kapringene som faktisk skjedde her på den tiden.

Farsund er Sørlandet på sitt mest sjarmerende. Farsund sentrum møter deg først som en typisk hvit Sørlandsby, men ser du etter oppdager du at den er så mye, mye mer.

Her finner du jugendhus, sveitserhus, «store» bygårder, trange smug og trappegater. Farsund er en sørlandsby med en spennende historie som spenner fra kapervirksomhet til heksebrenning.

Resten av kommunen byr på Sørlandets lengste og mest varierte strender, terskelfjorden Framvaren, det vakre, storslagne Listalandet, samt viker og sund i Spind, og mange perler, topper og heigården inne i Herad. Vi har noe å tilby alle som liker ekte naturopplevelser. Og har du lyst på litt galskap også, besøk det amerikanske Lista.

Farsund kommune med sine 9500 innbyggere er Vest-Agders største jordbrukskommune. Kommunen har tre tettsteder, Vanse, Vestbygda og Farsund by med god gjestehavn og mange tilbud både på aktiviteter og handel.

Naturen i kommunen er sterkt varierende fra det åpne landskapet som bærer preg av naturkreftene, til kraftige fjellparti og lune dalstrøk med edelløvskog. Farsund har 10 kilometer lange sandstrender å by på for dem som vil nyte strandlivet. Listastrendene er også av de beste i landet for sjøsport, spesielt surfing og kiting er populært langs den vindfulle kysten. På grunn av Listas rike plante- og fugleliv er store deler av strendene vernede områder, så det er kun på enkelte strender surfing er tillatt

Les mer om Farsund og Lista

kaperbyen